toppbilde
Utistu BYGNINGER Utistu Utistu MEDIA Utistu Utistu Hjørne øvrst høyre
skillestripe innhold hjørne skillestripe
om utistu
Kulturarv som arena for kulturbygging

Utistu er 1000 m2 med kulturarv og nostalgi, kombinert med diskret moderne teknologi, som stilles til disposisjon eksklusivt for din gruppe.

Utistu er en komplett løsning for grupper i størrelse 10-30 personer som ønsker et annerledes møtested, og som ved enkelte anledninger har behov for å komme seg bort fra det "offentlige" rom.

Håndplukket
Utistu er en av 15 små perler i Norge som er Håndplukket av Innovasjon Norge og Lanbruket.

De femten utsøkte stedene har alle sin egenart og sin sjel. Til felles har de en varm atmosfære, et vennlig vertskap og mange unike kulinariske opplevelser å by på.
Les mer om Håndplukket her.
designelement

RGK©2003

 

Med stor fornøyelse
Utistu har den perfekte kombinasjon av møterom, rekreasjon og opplevelse. Vi lager en stemningsfull ramme rundt ditt selskap eller legger til rette for en inspirerende arbeidsøkt. Utistu tilbyr alle nivåer av service, fra selvhushold til egen kokk, egen servitør eller egen stuepike. Spaet stilles til disposisjon med kyndig personell etter nærmere avtale.

tunfoto panorama

Du er velkommen til oss, enten det er sammen med venner, familie eller kolleger.

Selskaper og jubiléer
Storlåven innbyr til selskaper og feiring. Storlåven med tilhørende rom har kapasitet til 50 personer. Vårt kjøkken setter opp menyer etter ønske, basert på det beste av friske norske råvarer.

Bryllup
Tilbring den største dagen i ditt liv i romantiske omgivelser på Utistu, og nyt hverandres selskap i en atmosfære som gir varige minner.

Julebord
Se snøen henger tungt fra trærne, det lyser i vinduene og vi har fyrt opp i peisen. Kanskje ankommer gjestene med hest og slede, før de stiger inn og kjenner duften av julehøytiden. På Storlåven er det dekket til fest, og julebordet står klart for å gi gjestene en forsmak på julen.

Jul, nyttår og påske på Utistu
Inviter storfamilien eller dine nærmeste venner til en samling på Utistu. Nyt fellesskapet uten at det blir trangt om plassen. Ski- og akekonkurranser om dagen, god mat og avslapping om kvelden.

Mange muligheter
Utistu har noe for enhver smak. Her kan du selv velge om du ønsker naturopplevelser, eller om du vil nyte livet med god mat og velvære.

Mattradisjoner
Spis mat fra "det norske kjøkken". Menyen spenner fra enkel velsmakende husmannskost til mer avanserte selskapsmenyer.

vinterbilde boblebadVelvære
Utistu har en egen spaavdeling med massasje, dampbad, varm- og kaldkulp. Vi har i tillegg et eget badstuhus med tilhørende utvendig massasjebad – hvor du kan nyte en morgenstund med panoramautsikt mot Hornet og Trollheimen.

Peisestue/bar
Slapp av i peisestuen i fjøset fra 1650. Den har rustikal bar med lydanlegg og muligheter for intimkonserter. Nyt utsikten fra panoramabaren i 2. etg på låven.

Media
Senk skuldrene og opplev kinofølelsen i vår TV-stue med storskjerm, surroundlyd og bredt utvalg av kvalitetsfilmer i DVD-biblioteket.

Uteaktiviteter
Du kan fiske, jakte, dra på moskussafari og kanefart, gå på fjellturer eller ta en tur med hest og vogn. Eller kanskje noe helt annet? Utistu tilbyr mange spennende og varierte uteaktiviteter.

  hjørne nedre venstre
hjørne neders venstre   hjørne nedre høyre