toppbilde
Utistu BYGNINGER Utistu MEDIA
Utistu Utistu
velkommen til Utistu
Inspirerende omgivelser skaper nye tanker

Vi har utviklet et nytt møtested, tilbaketrukket fra offentligheten, tuftet på gamle byggeskikker, for å skape et miljø for de "gode møtene".

Kulturbygging og læring i en organisasjon og relasjonsbygging
mellom organisasjoner, krever et miljø hvor det er rom for inspirasjon, refleksjon og ettertanke. Samtidig må det være lagt til rette for læring og utvikling.

Utistu er bygd med dette i tankene.
designelement

RGK©2003

Gjestebok overskrift

20. mai 2005
Vi har hatt to givende dager med god mat, gode relasjoner og trivelige omgivelser. Vi, i dette tilfellet, er ledergruppa ved UBiT. Stedet er flott og muligheten til å være for seg selv gir dette stedet muligheter som ikke fåes på et vanlig høyfjellshotell. Takk for oss!

juli 2005
En rengtung tur til Utistu, hvor fasilitetene vamet og gjorde været overflødig... Tusen takk for oss.

Skattekrimenheten i Midt-Norge

13. og 14. oktober 2005
Her var det ganske enkelt fantastisk! Over all forventning! Vi likte spesielt den gjennomførte designen - i alle rom. Vi kommer nok tilbake...

Sør-Tr.lag fylkesskattekontor

6.-7. februar 2006
Tusen takk for to flotte dager med en fantastisk ramme, her på Utistu! Her er det planlagt, sosialisert og mye godt arbeid er utført.

AstraZeneca Trondheim

8.-10. januar 2006
Tusen takk for 2 flotte dager her på Utistu! Stedet er helt nydelig, både utvendig og inne i de enkelte byggene. Vi har kost oss med nydelig mat tilberedet av superkokken Anders. Det overgikk alle våre forventninger med god margin! I det hele tatt - et flott opplegg fra A til Å, både boforhold og det opplegget vi har vært igjennom.

Handelsbanken, Region Norge

 

  hjørne nedre venstre
hjørne neders venstre   hjørne nedre høyre